Chiftele de peste in stil indian

O combinatie reusita de condimente si plante aromate…

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
Timp de prajit: 10 min.
440 calorii, 21 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 600 g cod, dezosat
  • 2 ardei iuti, curatati de vene si seminte si taiati felii
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurite seminte de mustar
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 100 g paine alba, inmuiata in lapte dulce si stoarsa
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 100 g faina
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

1 – Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.

2 – Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.

Pentru aceasta reteta puteti folosi orice peste cu carnea alba si tare.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste