Chifle cu oua jumari

2 portii
Timp de preparare: 10 min.

Ingrediente:

  • 2 chifle
  • 4 felii de costita (bacon)
  • 15 g unt
  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 1 lingurita praf de curry
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri de patrunjel

Mod de preparare:

Taiati pe jumatate 2 chifle, prajiti-le, ungeti-le cu unt si pastrati-le la cald. Prajiti 4 felii de costita (bacon) pana devine crocanta.

Topiti 15 g unt intr-o tigaie potrivita ca marime si adaugati 4 oua, batute usor, pe foc mic. Amestecati incontinuu, timp de 5 minute, pana cand ouale se coaguleaza; pentru a obtine jumari cremoase, nu mariti flacara.

In ultimul minut, adaugati 4 linguri de smantana, 1 lingurita praf de curry si 1 ardei iute, mic, taiat felii.

Luati de pe foc, impartiti jumarile pe chifle si presarati 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Deasupra, asezati feliile de costita si serviti imediat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari