Chifle cu carne de pui

Timp de preparare: 10 min., plus timp de marinat

Ingrediente pentru 2 portii :

  • 200 g iaurt natural
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita praf de ghimbir
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 2 lingurite mustar
  • 2 bucati piept de pui
  • 2 chifle
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 g iaurt natural
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

  1. Intr-un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ghimbir, chimenul macinat si mustarul.
  2. Adaugati bucatile de piept de pui, curatat de pielite si taiat fasii, si amestecati. Lasati la marinat timp de 10-20 minute.
  3. Incalziti la cuptor chiflele taiate pe jumatate, timp de 1-2 minute (30 secunde la microunde).
  4. Incingeti 1 lingura ulei intr-o tigaie si 1 lingura de ulei in alta tigaie. Intr-una din tigai, caliti ardeiul gras rosu, taiat felii, timp de 5 minute. Caliti carnea marinata in cealalta tigaie, pana cand marinata se evapora.
  5. Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Ungeti chiflele cu unt si puneti pe fiecare cate putin ardei si pui. Stropiti cu iaurt si serviti imediat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare