Cheesecake cu fructe exotice

Cheesecake cu fructe exotice
1. Unge cu unt o forma rotunda, detasabila, de 20 cm. Marunteste biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul intr-un strat la baza formei si da la rece.

2. Cu mixerul electric, amesteca branza de vaci cu mascarpone, zaharul si coaja de lamaie.

3. Incalzeste laptele de cocos si zeama de lamaie, fara sa clocoteasca. Adauga gelatina si amesteca pana cand se dizolva. Toarna in amestecul de branza si amesteca. Toarna peste baza de biscuiti, niveleaza suprafata si da la rece 4 ore, pana cand se incheaga.

4. Petru a desprinde prajitura, trece prosopul inmuiat in apa fierbinte in jurul formei si apoi deschide clapeta. Trece cu cutitul pe dedesubt si transfera prajitura pe platoul de servit.

5. Amesteca fructul pasiunii cu gemul de caise trecut prin sita si presara amestecul deasupra. Orneaza cu fulgi de cocos, daca folosesti.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)