Cheesecake cu fructe de padure si apa de roze

Cheesecake cu fructe de padure
1.
Amesteca biscuitii cu untul. Pune amestecul pe fundul unei tavi de copt cu baza detasabila, de cca 23 cm, preseaza bine si da la frigider. Intr-un robot, amesteca crema Philadelphia, zaharul pudra, apa de roze si sucul de portocala plus coaja si toarna peste baza de biscuiti. Raceste pana se intareste, cca 1 ora.

2. In robot, zdrobeste capsunile cu 4 linguri de apa, apoi trece-le printr-o sita, pune-le intr-o oala, adauga zahar pudra si incalzeste.

3. Stoarce gelatina si incorporeaz-o in amestecul de capsuni pana se dizolva. Amesteca toate fructele de padure, apoi lasa la racit putin inainte de a turna peste cheesecake. Lasa la frigider pâna se intareste toppingul de fructe, apoi serveste.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)