Cheesecake cu crema de whiskey, fără coacere

Un desert impresionant, apetisant și ușor de făcut. Mai mult de atât, nici măcar nu necesită coacere! Iată cum se face cheesecake-ul cu cremă de whiskey.

cheesecake-crema-whiskey

Foto cheesecake cu crema de whiskey Shutterstock

* 8-12 porții * timp de preparare 1 h 20 min * 668 calorii / felie

INGREDIENTE

Pentru blat

100 g unt

250 g biscuiți digestivi

Pentru cremă

900 g cremă de brânză nesărată

2 linguri cremă de whiskey (eu prefer Baileys)

100 g zahăr pudră

300 ml frișcă lichidă, bătută

100 g ciocolată neagră, dată pe răzătoare

MOD DE PREPARARE

1. Blatul este foarte simplu de făcut: topește untul într-o tigaie și adaugă biscuiții mărunțiți. Amestecă bine până ce biscuiții au tras tot untul, apoi scoate-i și așază-i pe fundul tăvii rotunde (cu inel detașabil, în care vei face tortul).

2. Amestecă ușor crema de brânză cu crema de whiskey și zahărul pudră, apoi încorporează frișca bătută spumă și ciocolata rasă. Așază apoi peste blatul de biscuiți, în tava rotundă.

3. Dă tava la frigider și las-o în jur de două ore sau chiar peste noapte. Decorează tortul cu ciocolată rasă sau fructe de pădure.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dulciuri