Cel mai bun griș cu lapte – cu miere și cacao

Este un desert foarte simplu de făcut și tare îndrăgit de cei mici… și cei mari. Iată cum mi-l făcea mama cu cacao și miere:

gris-cu-lapte

foto griș cu lapte Shutterstock

* 2 porții * timp de preparare 15 minute

INGREDIENTE

5 linguri de griș (măcinat mare)

300 ml lapte

1 linguriță esență de vanilie

1 lingură miere

Pentru ornat:

½ linguriță scorțișoară

1 linguriță cacao

1 lingură miere

MOD DE PREPARARE

1. Pune laptele la fiert, împreună cu esența de vanilie și mierea. Când începe să fiarbă, începe să adaugi grișul în ploaie, amestecând încontinuu cu telul. Fierbe până se îngroașă 5-7 minute.

2. După ce a ajuns la consistența dorită, pune-l în castroane sau farfurii și decorează-l cu cacaoa (amestecată dinainte cu scorțișoara) și cu mierea.

Poftă bună!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri