Cartofi umpluti cu ton si porumb

pentru 2 portii

Ingrediente:

  • 2 cartofi cu coaja alba, de 200g fiecare
  • 50g unt
  • 1 conserva de ton in ulei (175g)
  • 100g boabe de porumb fiert
  • sucul de la 1 lamaie

Mod de preparare:

1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute, la foc potrivit, pana se patrund bine.

2. Intre timp, amestecati tonul cu boabele de porumb si potriviti de sare; adaugati sucul de la 1 lamaie si amestecati. Scoateti cartofii din folie, fara sa ii curatati de coaja, taiati-i in doua pe lungime si adaugati cate 25g unt si compozitia.

Serviti in farfurii de salata.

Reteta furnizata de restaurantul White Horse din Bucuresti.
Foto: Radu Grozescu pentru Avantaje

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare