Cartofi umpluti cu branza si peste

pasul 1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6 sau 200 grade C. Cresteaza in forma de cruce fiecare cartof, bine spalat in prealabil, apoi pune cartofii intr-o tava de copt. Toarna uleiul in tava, agita bine, astfel incat uleiul sa imbrace toti cartofii, apoi pune-i cu cres­tatura in sus. Da-i la cuptor timp de 35-40 minute, pana s-au copt complet si s-au aurit. Lasa-i sa se raceasca putin.

pasul 2. Intre timp, ameste­ca branza cu coaja si sucul de lamaie si mararul. Asezoneaza cu sare si piper. Preseaza usor fiecare cartof, astfel incat sa se desfaca usor, iar cu o lingura pune din amestecul de branza in mijloc, acopera cu o fasie de peste si orneaza cu coaja de lamaie si marar.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste