Cartofi rumeniti la cuptor

E gata in: 1 ora 35 min.; Calorii: 395 per portie; Grasimi: 10 g; saturate: 1,5 g; Cost ingrediente: aprox. 3,5 lei

Ingrediente pentru 6 persoane:

  • 2,5 kg cartofi cu coaja alba
  • ulei vegetal, pentru rumenit

Mod de preparare:

1. Curata cartofii si taie-i bucati. Pune-i la fiert intr-un vas cu apa cu sare, timp de 5 minute.
2. Pune ulei intr-o tava si incinge-l timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la semnul 7/220°C.

3. Scurge cartofii si pune-i din nou pe foc, in vasul in care au fiert. scutura bine vasul, asaza cartofii in tava de copt si da la cuptor timp de 1 ora si 15 minute, intorcand din cand in cand. 4. Serveste-i presarati cu sare grunjoasa.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi