Cartofi rumeniti, cu salsa picanta

Cartofi, salsa, picant
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Curata de coaja si taie cuburi de 2-3 cm 900 g cartofi cu coaja rosie. Stropeste-i cu 2 linguri ulei si amesteca-i cu 1 lingurita mustar picant. Presara sare si piper si da la cuptor 40-45 de minute, intorcand din cand in cand, pana cand se rumenesc.

2. Intre timp, prepara salsa picanta: marunteste in tocatorul electric 4 fire de ceapa verde, taiata, 1 ardei gras verde si 100 g creson. Adauga 50 g cascaval, razuit, 3 linguri ulei de masline, zeama de la 1 lamaie, sare, piper, cateva picaturi de sos tabasco sau un praf de boia iute. Amesteca pentru a obtine o pasta cat mai omogena si adauga 1-2 linguri de apa, pentru un sos mai subtire. Serveste cartofii cu salsa turnata deasupra.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi