Cartofi noi cu usturoi

pentru: 4 portii
220 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1kg cartofi noi
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 8 catei de usturoi
  • rozmarin proaspat

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grdC.
Fierbeti cartofii noi curatati de coaja, in apa usor sarata, timp de 10 minute.
Incingeti 2 linguri de ulei de floarea-soarelui intr-o tava de friptura si adaugati cei 8 catei de usturoi intregi. Caliti doua minute, atat cat sa se aureasca.

Scurgeti cartofii de apa, puneti-i in tava cu 2 ramurele de rozmarin proaspat si coaceti timp de 30 minute pana se rumenesc si se fragezesc. Presarati rozmarin.

Serviti cu carne de miel sau de pui. In momentul servirii, zdrobiti usturoiul pentru a obtine o aroma mai placuta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi