Cartofi cu ansoa

8 portii
Timp de pregatire: 5 min.
Timp de coacere: 35 min.
210 calorii, 8 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi, mici
  • 6 catei de usturoi, necuratati de coaja
  • 2 linguri de cimbru, tocat
  • 50 g fileuri de ansoa, taiate marunt
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Asezati cartofii, usturoiul si fileurile de ansoa intr-o tava pentru friptura, presarati o lingura de cimbru si stropiti cu uleiul.
Dati la cuptor timp de 35 minute (la semnul 6/200 grade C), pana cand cartofii se patrund si se rumenesc; aveti grija sa amestecati la jumatatea perioadei de coacere.

In momentul servirii, presarati cimbrul ramas si un praf de piper negru, proaspat macinat.

Nu adaugati sare, deoarece fileurile de ansoa sunt suficient de sarate.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste