Cartofi crocanti cu sos iute de avocado

Cartofi crocanti cu sos iute de avocado

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Intr-un castron, amesteca cartofii cu condimentele si uleiul. Asaza feliile de cartofi pe un singur strat intr-o tava de copt unsa si coace-i 40 min, intorcand o data.

2. Intre timp, marunteste intrun robot tortilla chips si paprika. Scoate cartofii din cuptor si pune-i intr-un castron mare, adauga sos de chilli dulce si amesteca bine. Creste temperatura in cuptor la 7/ 220°C. Presara peste cartofi amestecul de tortilla. Pune totul intr-o tava de copt si coace 10-12 min, pana ce cartofii devin crocanti.

3. Intre timp, pentru a prepara sosul, scobeste cu o lingura miezul de avocado, amesteca cu ingredientele ramase si un praf de sare si fa un piure. Pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi