Cartofi crocanti cu lamaie si cimbru

Gata in 55 de min. Calorii: 181 per portie Grasimi: 4 g; saturate: 0,5 g Cost: aprox. 4 lei

Ingrediente:

  • 1,2 kg cartofi cu coaja rosie
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 1 lamaie, taiata sferturi
  • 2 linguri ulei vegetal
  • Sare grunjoasa

Mod de preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Curata cartofii de coaja si taie-i bucati de 2-2,5 cm. Asaza-i intr-o tava de copt impreuna cu lamaia si presara cimbrul.

2. Stropeste-i cu ulei de masline si presara sare din abundenta. Da la cuptor timp de 45 de minute pana cand se rumenesc, avand grija sa-i intorci din cand in cand. Serveste-i asezati intr-un bol preincalzit si presara inca putina sare, daca este cazul.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi