Cartofi copti, cu rozmarin si Placintele cu cartofi si branza

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Pune cartofii intr-o oala mare cu apa rece si sarata si fierbe-i la foc mic 6 min, scurge-i si pune-i inapoi in oala, acopera cu un capac si agita-i bine.

2. Incinge grasimea de pasare intr-o tava de copt, in cuptor. Pune cu grija cartofii fierti in tava, trece-i prin grasime, presara-i cu sare de mare si coace-i la cuptor 30 min, intorcandu-i o data.

3. Presara cu rozmarin si coace-i inca 30 min, intorcandu-i din cand in cand pana arata rumeniti si crocanti.

Placintele cu cartofi si branza

Daca iti mai raman cartofi, fa-i piure si amesteca-i cu felii de bacon prajite si branza faramitata. Modeleaza placintele si coace-le la cuptor pana se incalzesc bine.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi