Carne de pui cu paste

E gata in: 15 min., 612 calorii per portie; 21 g grasimi, 4 g grasimi saturate

Ingrediente pentru 4 persoane:

Cumpara ingrediente proaspete

  • 3 bucati piept de pui, fara pielite
  • 5 rosii de marime potrivita, tocate
  • 400 g masline negre, fara samburi, tocate

Verifica daca ai in camara

  • 2 linguri capere (optional)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 g paste (poti folosi rigatoni)
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare:

Presara carnea cu sare si piper negru proaspat macinat. Unge cu uleiul. Incinge gratarul din fonta sau un vas neaderent, pe foc mare, si frige carnea pe fiecare parte timp de 5 minute. Apoi taie carnea fasii. Intre timp, fierbe pastele intr-un vas larg, cu apa si sare, respectand instructiunile inscrise pe ambalaj, pana devin al dente. Scurge de apa si pune-le din nou in vasul in care au fiert. Adauga ingredientele ramase, amesteca si tine pe foc timp de 1 minut. Adauga carnea, amesteca si serveste fierbinte.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare