Carnaciori picanti la gratar cu sos aromat

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de fript: 10 min.
800 calorii, 50 g grasimi pe portie

Ingrediente:

  • 800 g carnaciori picanti
  • 150 ml smantana
  • 4 linguri menta proaspata, tocata
  • sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 1 bagheta
  • 1 ceapa, taiata pestisori (julien)
  • 1 salata verde
  • 2 linguri ketchup dulce

Mod de preparare:

1 – Infigeti carnaciorii unul langa altul pe doua tepuse asezate paralel, pentru a fi mai usor de intors, si frigeti-i pe gratar timp de 10 minute, avand grija ca in acest interval sa ii intoarceti o data. Cand sunt fripti, taiati-i felii groase.

2 – Amestecati smantana, menta, sucul si coaja de lamaie, un praf de sare si piper. Taiati bagheta pe jumatate si apoi, in patru segmente. Umpleti fiecare segment cu carnaciori, presarati ceapa si cateva frunze de salata si turnati deasupra sosul de smantana si cate o lingurita de ketchup dulce.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta