Carnaciori picanti cu naut si spanac

Scris de admin în Preparate din carne de porc
Fie ca sunt serviti ca atare, prajiti, fie ca sunt doar un ingredient, carnaciorii picanti sunt un deliciu care adauga savoare.

Gata in: 10 min. | Calorii: 220 per portie | Grasimi: 12 g, saturate: 4 g

Ingrediente pentru 6-8 portii:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 g carnaciori picanti (chorizo), taiati felii groase
  • 1 conserva de 400 g naut, scurs de lichid
  • 100 g frunze de spanac

Mod de preparare:

1 Incinge uleiul si soteaza carnaciorii intr-un vas neaderent, pana cand se rumenesc usor si devin crocanti. Adauga nautul si tine pe foc, sa se incalzeasca complet.
2 Adauga frunzele de spanac, ia vasul de pe foc si amesteca pentru ca spanacul, oparindu-se, sa se inmoaie. Adauga sare si piper, amesteca si serveste.

Pofta buna!

Comments are closed.