Carnaciori picanti cu naut si spanac

Fie ca sunt serviti ca atare, prajiti, fie ca sunt doar un ingredient, carnaciorii picanti sunt un deliciu care adauga savoare.

Gata in: 10 min. | Calorii: 220 per portie | Grasimi: 12 g, saturate: 4 g

Ingrediente pentru 6-8 portii:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 g carnaciori picanti (chorizo), taiati felii groase
  • 1 conserva de 400 g naut, scurs de lichid
  • 100 g frunze de spanac

Mod de preparare:

1 Incinge uleiul si soteaza carnaciorii intr-un vas neaderent, pana cand se rumenesc usor si devin crocanti. Adauga nautul si tine pe foc, sa se incalzeasca complet.
2 Adauga frunzele de spanac, ia vasul de pe foc si amesteca pentru ca spanacul, oparindu-se, sa se inmoaie. Adauga sare si piper, amesteca si serveste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc