Carnaciori marinati la gratar

Timp de preparare si gatit: 30 min. 340 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 3 linguri miere
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri mustar cu boabe intregi
  • 12 carnaciori
  • 2 ramurele de rozmarin

Mod de preparare:

Intr-un bol larg, amestecati mierea, sucul de lamaie si mustarul. Asezati carnaciorii si presarati rozmarin. Frigeti carnaciorii timp de 25 minute pe gratarul incins la temperatura scazuta, avand grija sa-i intoarceti frecvent si sa-i ungeti cu marinata ramasa. Serviti carnaciorii cu garnitura de cartofi copti (vezi reteta) si cu salata verde.
Ca sa te poti bucura de gustul unic al carnaciorilor prajiti, nu-i intepa cu furculita atunci cand se frig pe gratar.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc