Carnaciori cu salsa ‘bloody Mary’

Timp de preparare: 15 min.
225 calorii
18 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 200 g rosii mici (cherry), tocate
  • 1 lingura sos Worchester
  • 1 lingura sos Tabasco
  • 2 linguri vodca
  • 1/2 lingurita sare cu aroma de telina
  • 500 g carnaciori de bere

Mod de preparare:

Combina toate ingredientele intr-un bol mai mare, in afara de carnaciori, si presara sare si piper negru proaspat macinat (poti sa adaugi ceva mai mult sos Tabasco daca iti place ca sosul (salsa) sa fie si mai picant.

Dupa aceea, rumeneste carnaciorii pe gratar timp de 6-7 minute pe fiecare parte.

La sfarsit, serveste-i infipti in scobitori speciale (pentru cocteiluri); pe aceeasi farfurie, pune si salsa (ca garnitura), pentru inmuiat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta