Carnaciori cu cartofi

E gata in: 30 min.; Calorii: 252 per portie; Grasimi: 25 g; saturate: 3 g

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 4 cartofi cu coaja rosie, curatati de coaja si taiati cuburi mici
  • 200 g carnaciori picanti (chorizo), taiati bucati
  • 180 g salata verde asortata (rucola, laptuci, frizata etc.)
  • 170 g sos tzatziki
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva de 240 g naut

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Asaza cartofii intr-o tava si stropeste-i cu uleiul de masline. Presara sare si piper si da tava la cuptor timp de 20 de minute, pana cand se inmoaie si incep sa se rumeneasca.

Presara carnaciorii si da din nou la cuptor timp de 5 minute. Adauga nautul scurs de lichid si amesteca. Serveste salata pe un strat de frunze de salata verde stropita cu sos tzatziki.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc