Cannelloni cu brânzeturi

Ai mai făcut până acum paste cannelloni? Sunt delicioase! Iată o rețetă bună, pentru un fel principal savuros:

cannelloni-branza

* 4-6 porții * timp de preparare 1 h, 15 min

INGREDIENTE

8 foi de lasagna

125 g cascaval

2 oua

450 g telemea

250 g mozzarella

un dovlecel

o legatura patrunjel

piper

Pentru sos: 

o conserva mare rosii în bulion

o ceapa mica

2 caței usturoi

sare și piper

3 linguri ulei

o lingurița oregano

MOD DE PREPARARE

  1. Pentru sos, se marunțesc rosiile din bulion, apoi piureul obținut se pune într-o cratița si se adauga ceapa tocata, usturoiul, uleiul, oregano, sarea și piperul. Se lasa sa scada.
  1. Între timp, se fierb foile de lasagna, se scurg si se pun pe un servet umezit.
  1. Telemeaua se amesteca bine cu mozzarella rasa si ouale batute, se adauga dovlecelul taiat marunt, patrunjelul și piperul. Se pune câte o lingura din acest amestec pe fiecare foaie de lasagna, se ruleaza si se asaza vertical în vasul de cuptor tapetat cu un strat de sos de rosii.
  1. Se toarna restul sosului, se presara cascaval si se coace 45 de minute.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar