Buseuri cu legume

Ingrediente :

Pentru aluat:

  • 350 g margarina
  • 16 linguri faina
  • 10 linguri apa
  • 2 linguri otet
  • sare

Pentru compozitie:

  • 1 conserva mica porumb
  • 2 cepe
  • 1/2 varza mica
  • 1 frunza dafin
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare:

  1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se formeaza un aluat consistent. Acesta se intinde intr-o foaie mai groasa.
  2. Varza se taie fideluta si se freaca bine cu sare. Intr-un pic de ulei se caleste putin ceapa taiata solzisori, apoi se adauga putina apa, dafinul, sare, piper si varza tocata, care se lasa pana ce se inmoaie bine, iar apa s-a evaporat.
  3. Se scoate frunza de dafin, se trage de pe foc, iar in vas se pun boabele de porumb scurse de apa si se amesteca.
  4. Pe o jumatate din suprafata aluatului intins se pun cu o lingura gramajoare din amestecul de legume. La final se acopera cu partea nefolosita a aluatului si se taie discuri cu ajutorul unui pahar.
  5. Buseurile se pun la cuptor intr-o tava unsa cu margarina. Se ung fiecare cu un pic de margarina pe deasupra si se lasa timp de cca 15 ? 20 minute pana ce aluatul se rumeneste. Se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume