Burgeri vegetarieni

Burgeri vegetarieni
1. Presara cartofii cu amestecul de condimente si prajeste-i la cuptor sau pe foc.

2 Marunteste intr-un tocator electric painea, adauga lintea, usturoiul, oul si parmezanul. Adauga piper si sfecla si modeleaza 4 burgeri; prajeste-i in bazin de ulei 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Asaza-i in tava de copt si da-i la cuptorul preincalzit la semnul 7/220°C. Pune deasupra fiecarui burger cate o felie de branza si apoi da la grilul incins 1 minut, impreuna cu partea superioara a chiflelor, pana cand branza se topeste si painea se rumeneste.

3. Unge chiflele cu zacusca, asaza salata verde, cate un burger si rosii. Serveste cu cartofi prajiti.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne