Burgeri vegetarieni

Burgeri vegetarieni
1. Presara cartofii cu amestecul de condimente si prajeste-i la cuptor sau pe foc.

2 Marunteste intr-un tocator electric painea, adauga lintea, usturoiul, oul si parmezanul. Adauga piper si sfecla si modeleaza 4 burgeri; prajeste-i in bazin de ulei 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Asaza-i in tava de copt si da-i la cuptorul preincalzit la semnul 7/220°C. Pune deasupra fiecarui burger cate o felie de branza si apoi da la grilul incins 1 minut, impreuna cu partea superioara a chiflelor, pana cand branza se topeste si painea se rumeneste.

3. Unge chiflele cu zacusca, asaza salata verde, cate un burger si rosii. Serveste cu cartofi prajiti.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne