Burgeri de pui cu chorizo

burgeri de pui cu chorizo

4 porţii gata în 30 minute, 506 calorii per porţie (cu garnitură de cartofi), 28 g grăsimi, 18 g carbohidraţi

Ce ingrediente foloseşti la burgerii de pui cu chorizo

– 4 bucăţi piept de pui fără pieliţă

– 4 linguriţe de oregano uscat

– 2 linguriţe boia iute

– 3 linguri ulei de floarea-soarelui

– 2 cârnaţi chorizo tăiaţi în două

– 4 linguri maioneză

– 1-2 căţei de usturoi zdrobiţi

– 2 minibaghete uşor prăjite

– Codiţe de pătrunjel

– Cartofi picanţi la cuptor pentru servit

Cum prepari burgerii de pui cu chorizo

Aplatizează carnea de pui cu sucitorul, apoi pune-o într-un bol împreună cu oregano, boiaua şi uleiul. Amestecă pentru a se unge uniform şi potriveşte gustul de sare şi piper. Încinge grătarul la temperatură maximă şi frige carnea 5 minute pe fiecare parte. Ţine la loc cald în timp ce frigi chorizo 1-2 minute pe fiecare parte.

Combină maioneza cu usturoiul şi unge chiflele. Pune deasupra rucola, carne friptă, chorizo, pătrunjel şi serveşte cu cartofii  la cuptor şi maioneză de înmuiat.

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar