Burgeri de porc cu cartofi dulci prăjiți

burgeri de porc cu cartofi dulci prajiti

4 porții gata în 50 minute, 702 calorii per porție, 31 g grăsimi, 68 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării burgerilor

600 g cartofi dulci, necurățați, tăiați felii subțiri

2 linguri ulei de măsline

500 g carne tocată de porc

1 ceapă, răzuită

1 linguriță sos Worcestershire

4 chifle

4 linguri maioneză

45 g măcriș, salată

4 buc sfeclă roșie, tăiată sferturi

Cum prepari burgerii de porc cu cartofi prăjiți

1 Încinge cuptorul la semnul 6/220 C. Așază chipsurile în tava de copt, stropește cu ulei și dă la cuptor 15 min.

2 Combină carnea cu sare, piper, sosul picant, ceapa și amestecă.

3 Porționează în 4 burgeri și așază-i în altă tavă de copt tapetată cu hârtie unsă cu ulei.

4 Întoarce chipsurile și dă burgerii la cuptor 20 min, până când carnea se pătrunde și sucul scurs e limpede.

5 Taie chiflele în două și prăjește-le puțin – după preferință. Unge-le cu maioneză, așază frunzele de măcriș. Așază deasupra burgeri și sferturi de sfeclă roșie. Acoperă chifla cu jumătatea de deasupra și servește cu garnitură de chipsuri.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich