Burgeri cu branza

4 portii
Timp de gatit: 25 min.
559 calorii, 29 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 500 g carne de vita, tocata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 linguri patrunjel tocat
  • 1 catel usturoi, zdrobit
  • 75 g cascaval, taiat in 4 cuburi

Pentru servit

  • 4 chifle mari
  • ceapa rosie mica, taiata julien
  • 3 linguri maioneza

Mod de preparare:

Intr-un bol, amesteca ceapa tocata cu restul ingredientelor, mai putin cascavalul. Asezoneaza apoi cu sare si piper negru, proaspat macinat. Amesteca foarte bine (cu mainile), pentru a obtine o pasta cat mai omogena.

Modeleaza 4 burgeri (binecunoscutele chiftele) mari si pune in interiorul fiecaruia cate un cub de cascaval, dar plasat chiar in mijloc. Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige burgerii timp de 15 minute, pana cand se patrund complet; ai grija sa-i intorci din cand in cand. Dupa aceea, asaza burgerii pe chiflele prajite si presara deasupra lor ceapa tocata si maioneza. Serveste-i cu salata si cartofi copti.

Pont 1: Pasta de rosii deshidratate este mult mai consistenta si mai gustoasa decat bulionul obisnuit, este mai putin acida si se recomanda si la supe, sosuri pentru paste si alte mancaruri.

Pont 2: Preparati din carne macra de vita, aromata cu multa verdeata si condimente, acestia sunt mult mai gustosi si mai hranitori decat orice altceva

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita