Budinca tropicala, cu rom

Budinca tropicala, cu rom
1. Aranjeaza feliile de rulada intr-un vas de sticla si stropeste-le cu rom. Topeste untul intr-o tigaie, adauga ananasul si caleste la foc iute 3-4 min, pana devine maroniu. Adauga zaharul brun si mai caleste 1 min. Adauga restul de fructe, apoi pune-le cu o lingura in vasul de servit.

2. Intr-o oala, lasa sa dea in clocot frisca, 300 ml lapte de cocos si zaharul pudra, apoi ia de pe foc. Bate la un loc restul de lapte de cocos, galbenusurile si malaiul. Adauga acest amestec in cel preparat mai sus, bate bine, da din nou la foc mic si fierbe, amestecand, pana ce crema se ingroasa. Lasa la racit cateva minute inainte de a o turna peste fructe. Lasa la racit minim 3 ore sau peste noapte.

3. Pentru topping, bate intr-un castron frisca pana se intareste putin; adauga, amestecand, zaharul pudra, romul si zeama de lamaie. Toarna cu lingura peste crema racita, presara deasupra coaja de lamaie, scortisoara si nucsoara si lasa la racit pana ce o servesti.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)