Budinca de paine cu smantana si stafide

Budinca

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu putin unt un vas Jena. Unge cu unt feliile de paine si taie fiecare felie in diagonala. Aranjeaza-le in vasul de copt si presara stafidele printre feliile de paine si deasupra.

2. Intr-un castron, bate usor cele trei oua, adauga laptele , smantana, lichiorul si zaharul tos, bate-le bine pe toate, apoi toarna peste feliile de paine. Apasa usor cu o lingura pentru ca amestecul de oua sa inmoaie bine feliile de paine.

3. Presara zaharul brun si da budinca la cuptor sa se coaca timp de 30 min, pana se rumeneste usor deasupra. Scoate din cuptor si serveste cu frisca sau crema de vanilie, dupa preferinta.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)