Budincă de ciocolată la cești

Ușor crocant la suprafață, dar fondant și cremos în interior – un desert irezistibil!

budinca de ciocolata la cesti

6 porții, gata în 30 minute, 651 calorii per porție, 46 g grăsimi, 50 g carbohidrați

Ce ingrediente folosești la budinca de ciocolată

200 g ciocolată amăruie ruptă bucăți

200 g unt ușor sărat

6 ouă

O linguriță esență de vanilie

150 g zahăr tos

2 linguri migdale sau alune măcinate

2 linguri făină integrală

Cum se prepară budinca

Încinge cuptorul la semnul 4/180 grade C. Pune ciocolata și untul într-un vas la bain marie. Când aproape s-au topit, amestecă și lasă deoparte să se răcească.

Între timp, bate ouăle, vanilia, zahărul și apoi încorporează făina, migdalele și ciocolata topită.

Porționează compoziția în 6 cești/forme rezistente la cuptor așezate pe tava de copt. Dă la cuptor 15 minute. Dacă prepari dinainte, păstrează la frigider și, înainte de a servi, dă la cuptor 3-4 minute.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar