Budinca de ciocolata

Un desert cu ciocolata din belsug
Timp de preparare: 35 min.
750 calorii, 41 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

pentru umplutura

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida

pentru budinca

  • unt pentru uns formele
  • 100 g zahar tos (de preferat, brun)
  • 100 g unt nesarat
  • 2 oua, batute
  • 50 g faina integrala
  • 40 g cacao
  • 25 g migdale, macinate

Mod de preparare:

1 – Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grd C. Topiti ciocolata la bain-marie, incorporati frisca si dati la rece timp de 15 minute.

2 – Ungeti cu unt 4 forme mici de budinca. Frecati untul cu zaharul si incorporati ouale pe rand. Cerneti si incorporati faina si cacaua. Adaugati migdalele si amestecati. Cu aceasta compozitie umpleti formele pe jumatate, adaugati cate o lingura de crema de ciocolata si apoi completati cu compozitia ramasa.
Dati la cuptor circa 10 minute, pana se intareste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri