Budinca de cacao cu sos de ciocolata

Budinca, cacao, ciocolata

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/ 190°C. Cerne faina si cacaua intr-un castron si adauga zaharul. Pune ouale, laptele, untul, vanilia si mierea. Amesteca totul cu un mixer aprox. 2 min.

2. Unge cu unt o forma de budinca de 1,2 l si cu o lingura toarna in ea compozitia.Netezeste suprafata, facand in mijloc cu lingura o mica adancitura. Acopera cu folie. Asaza fundul tavii de budinca pe un servet de bucatarie impaturit (ca sa nu alunece) pe o tava de copt friptura in care ai pus apa clocotita intr-un strat de 2 cm. Coace budinca 1 ora 15 min, pana cand o scobitoare bagata in aluat iese curata. Scoate budinca intorcand forma pe un platou.

3. Incalzeste laptele pana se infierbanta. Ia de pe foc si pune ciocolata sa se topeasca. Toarna sosul peste budinca.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)