Budinca cu stafide, fistic, alune

Budinca cu stafide, fistic, alune
Decongeleaza 1 litru inghetata de ciocolata, 15 minute la temperatura camerei. Adauga 200 g din amestecul tau preferat: stafide inmuiate in rom, fistic, alune si caramele tocate. Tapeteaza cu folie alimentara un bol rotund si toarna inghetata, netezeste suprafata si da din nou la congelator 1 ora, pana cand se solidifica. Rastoarna inghe ata pe platoul de servit – te ajuta folia alimentara!

Presara 2 linguri cacao si da din nou la congelator 30 de minute. Topeste separat cate 40 g ciocolata alba si amaruie si orneaza cu linii frante sau oricum iti sopteste imaginatia.

Congeleaza pana in momentul servirii. Aprinde artificii pentru a impresiona asistenta!

Daca vrei sa flambezi budinca, iata cum procedezi:
pune alcoolul – de preferinta coniac de buna calitate – in polonic, deasupra flacarii, si cand observi ca incepe sa ia foc, toarna-l peste budinca. Da-i foc cu chibritul si lasa-l sa arda alcoolul – nu uita sa stai la distanta!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)