Budinca cu sos de rom si ciocolata

Budinca cu sos de rom si ciocolata
1. Preincalzeste cuptorul la 4/180°C. Unge cu unt un vas de 1,5 litri, rezistent la cuptor. Intr-un bol larg, bate untul, zaharul si ouale, pana cand amestecul se deschide la culoare. Adauga ingredientele uscate si laptele si bate din nou pentru omogenizare.

2. Toarna in vasul uns si niveleaza suprafata. Intre timp, fierbe zaharul, cacaoa si 200 ml apa 1 minut, ia vasul de pe foc si adauga romul. Toarna siropul peste budinca si da la cuptor 10 minute. Presara alune si da la cuptor 20 de minute. Lasa la racit 10 minute inainte de a servi cu frisca sau inghetata.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)