Briose cu melasa si nuci

Briosa, melasa, nuci

Ungeti cu ulei sau captusiti cu hartie rezistenta la grasimi 12 forme de briose.
Bateti cu mixerul ouale si zaharul intr-un castron adanc si apoi adaugati melasa, laptele, vanilia, uleiul si faina.
Dupa ce amestecati bine, adaugati si nucile.
La sfarsit, adaugati praful de copt si amestecati timp de cateva secunde.
Daca adaugati praf de copt la sfarsit, prajitura dumneavoastra va creste mai mult.
Puneti amestecul in forme de briose cu o lingura. Coaceti in cuptor timp de 25-30 de minute la 175°C, pe functia de gatire lenta, "Slow Cook".

Sfaturi practice:
•Gustul prajiturii si cantitatea de arome absorbita pot varia in functie de calitatea fainii pe care o folositi.
•Folosind forme mici si colorate de briose, puteti crea prajituri amuzante si delicioase pentru copii.

Reteta oferita de Beko si www.gatesti-ingenios.ro

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)