Brioșe cu coacăze negre, lămâie și ciocolată

Brioșe cu coacăze negre, lămâie și ciocolată

12 bucăți gata în 45 minute, 300 calorii per porție, 13 g grăsimi, 40 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării brioșelor

150 g zahăr tos

250 g făină cu factor de creștere

1 linguriță praf de copt

100 g unt topit

1 ou bătut

300 ml lapte bătut

1 linguriță esență de vanilie

Zeama și coaja răzuită de la 1 lămâie

200 g ciocolată albă

180 g coacăze negre

Cum prepari brioșele cu coacăze negre

1 Încinge cuptorul la semnul 6/180 °C. Unge cu unt și tapetează cu hârtie o formă specială de copt brioșe.

2 Combină zahărul tos, făina și praful de copt, apoi adaugă untul, oul, laptele bătut, esența de vanilie, zeama și coaja de lămâie. Amestecă și apoi încorporează 150 g ciocolată ruptă și coacăzele. Toarnă compoziția în formele pregătite și dă la cuptor 20-25 min, până când se rumenesc și devin elastice.

3 Într-un bol mic topește la microunde ciocolata rămasă și stropește brioșele.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dulciuri