Briose cu ciocolata si alune

Briosa, ciocolata, alune

1. Preincalzeste cuptorul la 5/190°C. Pregateste o tava de copt cu 9 hartii de copt briose. Intr-un castron, bate untul cu zahar pana devine spuma. Amesteca treptat ouale batute si laptele cu 1 lingura de faina, apoi incorporeaza restul de faina, cacaoa si alunele.

2. Imparte jumatate din acest amestec in cele 9 forme de briose, lasand un spatiu liber in mijlocul fiecareia, apoi pune cu lingura crema de ciocolata cu alune in fiecare dintre aceste spatii, apoi acopera cu cealalta jumatate de aluat toate briosele. Coace 20 min pana cresc briosele. Scoate-le si pune-le pe un gratar metalic, sa se raceasca.

3. Pentru crema ganas, incalzeste putin frisca si ciocolata intr-un vas, la bain marie. Ia de pe foc, amesteca bine; daca se taie, pune 1-2 linguri lapte. Lasa sa se raceasca usor, intinde pe fiecare briosa si presara alune.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)