Brioşe crocante cu mere şi mure

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180 C.

Tapetează cu forme din hârtie specială de copt o formă de brioşe cu 12 locuri.

Într-un bol larg combină cu telul electric 150 g unt, zahărul, făina, ouale şi sosul de mere, 3 minute.

2 Într-un vas pe foc prajeşte merele în cubul de unt 5-6 min, până când se rumenesc.

Lasă să se răcorească uşor şi încorporează jumatate în compoziţie. Toarnă compoziţia în forme, adaugă câteva mure deasupra şi presează uşor.

3 Combină ingredientele pentru crustă pâna obţii un aspect de pesmet, combină cu merele rămase şi presară deasupra brioşelor.

Dă la cuptor 35-40 de minute, până când se pătrund şi devin elastice.

Lasă să se răcească în forme 10 minute şi apoi transferă pe grătarul metalic ca să se răcească complet.
 

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)