Brioșe aperitiv din cartofi

Cine zice că brioșele trebuie să fie dulci neapărat? Descoperă rețeta pentru brioșe aperitiv delicioase, din cartofi!

briose-aperitiv-cartofi

* 4 porții * timp de preparare 40 de minute

INGREDIENTE

50 g cartofi albi

o ceapa

2 oua

100 g faina

25 g unt

100 g bacon afumat

30 g telemea

piper și sare după gust

o lingura semințe de floarea-soarelui

MOD DE PREPARARE

  1. Cartofii curațați se fierb în apa cu un praf de sare pentru 15 minute. Apoi, se paseaza ca pentru piure.
  1. Baconul se prajeste fara alta grasime si se scoate apoi pe servete de hârtie. Dupa scurgere, se adauga peste cartofi, se pun și galbenusurile, ceapa taiata marunt, brânza si faina.
  1. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga albusul batut spuma.
  1. Formele de copt se ung cu unt, daca nu sunt antiadezive, se pune aluatul, se presara cu semințe si se coc 25 de minute

 

O rețetă Libertatea pentru femei

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne