Brioșă cu cremă de ciocolată

briosa cu crema de ciocolata

7 porții gata în 1 oră și 30 minute plus timp de crescut, 307 calorii per porție, 14 g grăsimi, 37 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării brioșei cu cremă de ciocolată

375 g amestec gata preparat pentru brioșă

7 linguri nutella

1 ou bătut

125 g caramel sărat

Un praf de sare grunjoasă

Cum prepari brioșa cu cremă de ciocolată

1 Prepară aluatul conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. După ce a crescut și și-a dublat volumul, taie o treime din aluat și modelează 7 bile egale. Modelează aluatul rămas în 7 bile egale.

2 Presează bilele mari și așază în mijloc câte o lingură de Nutella. „Închide” crema în mijloc presând marginile și așază bilele în tava rotundă de 23 cm unsă cu grăsime, cu partea de îmbinare dedesubt.

3 Unge bilele mici pe dedesubt cu ou bătut și așază-le deasupra celor mari. Acoperă tava cu șervet umed și lasă la crescut la cald 1 oră.

4 Încinge cuptorul la semnul 6/180°C. Unge cu ou și dă la cuptor 25 min. Combină caramelul cu sare și servește într-un bol.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar