Bors de vita cu legume

4 portii
Timp de preparare: 20 min
Timp de fierbere: 1 ora si jumatate

Ingrediente:

  • 400 g carne de vita (piept, rasol)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • telina mica
  • 2-3 cepe
  • mana de fasole verde
  • un dovlecel
  • 2 cartofi
  • un sfert de varza
  • 400 ml bors
  • 100 g rosii in bulion
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • sare

Mod de preparare:

Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.
Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand.

Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor