Bon file cu sos de spanac

Timp de preparare: 20 de minute

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 700 g muschi de vita
  • 100 g frunze de spanac
  • 40 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • un pahar de vin rosu
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

Pregatiti muschiul de vita la gratar.
Amestecati bine untul topit, o lingura de ulei de masline, o lingurita de smantana si vinul rosu si turnati aceasta compozitie deasupra fiecarei bucati de carne. Luati de pe foc cand este gata.

Pentru sos:
Fierbeti spanacul, apoi tocati-l marunt. Separat, amestecati piperul, sarea, restul de ulei de masline si restul de smantana. Adaugati spanacul in aceasta compozitie. Turnati sosul astfel pregatit peste muschiul de vita.
Puteti servi cu garnitura de morcovi, mazare si boabe de porumb.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare