Bolul lui Buddha, pentru detoxificare

1 porție, gata în 30 de minute, 1039 calorii per porție, 62 g grăsimi, 71 g carbohidrați

bolul lui buddha

Cum prepari bolul

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Taie sferturi 200 g cartofi dulci, presară un praf de chilli și stropește cu ½ lingură ulei de măsline. Dă la cuptor 25 minute, până când se pătrund. Adaugă 50 g mazăre congelată într-un vas cu apă clocotindă și fierbe 2 minute. Scurge de lichid și clătește rapid sub jet de apă rece.

2 Pentru a prepara sosul Romesco mărunțește 10 g migdale, ½ cățel de usturoi, un praf de boia iute, ½ lingură oțet de vin roșu, 1 ardei gras copt, ½ lingură ulei de măsline, 1 lingură pesmet și 1 lingură apă rece, până când obții un sos omogen.

3 ”Asamblează“ bolul: adaugă cartofii dulci copți, mazărea, 75 g roșii cireașă, tăiate, o mână de kale, ½ avocado, tăiat felii și stropit cu lămâie, 1 file de macrou afumat, rupt fâșii, o mână frunze de salată, 15 g migdale tocate și sosul.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Mancaruri