Boeuf bourguignon cu ciuperci

Boeuf bourguignon cu ciuperci
1. Intr-un vas, incinge 2 linguri ulei si rumeneste carnea uniform, la foc mare 5 minute. Transfera intr-o caserola.

2. Adauga costita si dupa cateva minute adauga uleiul ramas, ceapa, usturoiul, foile de dafin si rumeneste 5 minute. Transfera in caserola si adauga vinul, mustarul si bulionul. Cand incepe sa fiarba, micsoreaza flacara si acopera cu capac.

3. Strecoara ciupercile prin sita tapetata cu tifon. Adauga lichidul in caserola si apoi ciupercile. Lasa sa fiarba inabusit 3 1⁄2 ore.

4. Indeparteaza capacul si lasa sa fiarba descoperit 30 de minute, pana cand sosul se ingroasa. Serveste presarat cu patrunjel.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita