Biscuiți digestivi cu ciocolată

biscuiti digestivi cu ciocolata

10-12 bucăți gata în 30 de minute + timp de răcit, 458-281 calorii per porție, 24-15 g grăsimi, 37-31 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării biscuiților digestivi

350 g făină integrală

150 g unt rece, tăiat cuburi

½ linguriță bicarbonat

55 g zahăr brun

2-3 linguri lapte

150 g ciocolată cu lapte

Cum prepari biscuiții digestivi cu ciocolată

1 Combină într-un tocător electric făina și untul până când arată ca pesmetul.

2 Adaugă bicarbonatul, un praf de sare, zahărul și suficient lapte cât să formezi un aluat. Întinde o foaie, acoperă cu folie alimentară și dă la rece 30 minute.

3 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Tapetează tava de copt cu hârtie. Întinde foaia de aluat ca să aibă 4 mm grosime. Decupează 10-12 discuri și așază pe tavă, cu spațiu între ele.

4 Dă la cuptor 15-18  minute, până când se rumenesc ușor. Lasă să se răcească 5 minute în tavă și apoi așază pe grătar metalic.

5 Topește ciocolata la bain marie și înmoaie fiecare biscuit și apoi lasă să se întărească.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)