Biscuiti de ciocolata

Ingrediente:

  • 125 g unt
  • 150 g zahar tos
  • 1 ou
  • 50 g cacao
  • 175 g faina
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt.
  • 200 g ciocolata amaruie

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la semnul 4/180 grd C.

Frecati untul cu zaharul tos. Incorporati oul batut si apoi cacao, faina, esenta de vanilie, un praf de sare si praful de copt.

Incorporati ciocolata amaruie, rasa marunt. Ungeti si tapetati cu hartie pergament o tava de copt si asezati cate o lingura de compozitie la distanta de 5 cm.
Dati la cuptor timp de 12 minute.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)