Biscuiti cu cacao

Biscuiti, cacao

1. Preincalzeste cuptorul la 4/180˚C. Tapeteaza 2-3 tavi de copt cu hartie pergament. Intr-un robot de bucatarie, amesteca faina, cacaoa, zaharul si untul pana cand aluatul arata ca un pesmet. Adauga oul si1 linguri-
ta de apa si omogenizeaza bine.

2. Aduna aluatul sub forma unei mingi si intinde-l pe o suprafata presarata cu faina, astfel incat sa rezulte o foaie groasa de 5 mm. Decupeaza aluatul cu formele de ursuleti si coace 10-12 min. Scoate din cuptor si lasa la racit in tavi 2 min, apoi scoate-le pe un gratar metalic.

3. Pentru ornare, toarna cu lingura glazura intr-o punga groasa, decupeaz-o la un colt si orneaza ursuletii ca in imagine sau oricum doresti. Orneaza apoi cu bombonele-fantezie.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)