Bezea cu pere si ciocolata

Bezea cu pere si ciocolata
1.
Incinge cuptorul la 1/ 130 °C. Tapeteaza 2 tavi de copt cu hartie pergament. Bate albusurile spuma, apoi adauga zaharul, cate 1 lingura o data, batand pana ce spuma devine sticloasa. Cerne pudra de cacao peste spuma de albusuri si incorporeaz-o cat sa aiba un aspect marmorat.

2. In tava de copt toarna cu lingura 8 gramajoare de spuma, la distanta de cca 4 cm una de alta. Cu o lingura fa cate o adancitura in mijlocul fiecareia. Coace 1 ora 15 min, stinge cuptorul si lasa sa raceasca inauntru.

3. Bate smantana pana se ingroasa, adauga zaharul pudra si lichiorul, apoi omogenizeaza. Toarna cate putin in mijlocul fiecarei bezele. Orneaza cu felii de para.

4. Pune ciocolata intr-o punga de plastic, sigileaz-o si pune-o intr-un castron cu apa fierbinte. Tine-o pana se topeste. Taie punga la un capat si spriteaza peste bezea.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)