Avocado si fructe de mare

E gata in: 30 min.; Calorii: 535 per portie; Grasimi: 40 g; saturate: 9 g;

Ingrediente:

  • 350 g cartofi, taiati bucati mici
  • 1 ceapa rosie, taiata felii
  • 2 conserve de 170 g crab, scurse de lichid (poti inlocui cu batoane de surimi, taiate bucati)
  • 4 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 2 bucati avocado, taiat felii
  • 150 g costita, taiata cuburi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • 1 lingura otet de vin rosu

Mod de preparare:

Fierbe cartofii pana cand se patrund. Scurge-i de apa. Intr-un bol larg, amesteca ceapa, cartofii, crabul, patrunjelul si avocado. Rumeneste costita si da deoparte. In vasul in care ai prajit costita, adauga uleiul si incorporeaza mustarul si otetul, pentru a prepara vinegreta. Pune salata de crab pe farfurii, presara costita si stropeste cu vinegreta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste